Updates

31/3/2023

Belangrijke mededeling

Een vervelend bericht: we kunnen onze claim tegen Allergan op dit moment helaas niet voortzetten.

Lees verder
13/1/2023

Stichting Siliconenlek meldt zich bij de rechtbank

Vandaag heeft Stichting Siliconenlek zich officieel gemeld bij de rechtbank. De Stichting heeft de rechtbank een termijn verzocht om tot uiterlijk a.s. 13 juni a.s. de dagvaarding uit te mogen brengen.

Lees verder
20/12/2022

Borstreconstructie met lichaamseigen vet in basisverzekering

Het Zorginstituut Nederland heeft besloten dat vanaf volgend jaar een hersteloperatie (borstreconstructie) met lichaameigen vet (lypofilling) na borstverwijdering wordt vergoed vanuit het basispakket.

Lees verder
13/9/2022

Onderzoek: mogelijk verband borstimplantaten en vorm van huidkanker

Het nieuwe onderzoek van de Amerikaanse toezichthouder geeft een mogelijk oorzakelijk verband aan tussen borstimplantaten en een vorm van huidkanker.

Lees verder
29/12/2021

Bericht aan aangeslotenen

Het jaareinde nadert, het einde van een belangrijk jaar. Het jaar waarin we ons collectief hebben voorbereid en naar buiten hebben gebracht, waarin het belangrijke onderzoek van Henry is gepubliceerd en vooral het jaar waarin we de aandacht hebben gevraagd én hebben gekregen voor klachten als gevolg van siliconen.

Lees verder
19/11/2021

Update claim tegen Allergan

Sinds de lancering van onze campagnevideo heb je al even niets van ons gehoord. Dat betekent niet dat we stil hebben gezeten! In deze nieuwsbrief lees je een korte update van wat we de afgelopen maanden hebben gedaan.

Lees verder
3/11/2021

Boeklancering 'Calm Your Tits'

Ze kwam de laatste weken met regelmaat op televisie en ook de schrijvende pers wist influencer Jamie Crafoord te vinden nadat bekend werd dat ze een boek over haar dramatisch verlopen borstvergroting had geschreven.

Lees verder
15/7/2021

Veel nieuwe aanmeldingen!

Yes! De aanmeldingen stromen binnen! Goed werk! Deel vooral deze groepsactie via social media zodat zoveel mogelijk vrouwen bewust worden van de gevaren van de ruwe Allergan borstimplantaten en zich kunnen aanmelden via onze site.

Lees verder